Over mij

“Het kiezen is al begonnen”

Als leerkracht in het basisonderwijs heb ik steeds opnieuw voor uitdagingen gekozen: als intern begeleider, ict-er, adjunct-directeur, directeur. In de onderwijsomgeving was ik lid en voorzitter van de Medezeggenschapsraad en en lid van het directeurenberaad. Bovendien regisseerde ik belangrijke gebeurtenissen: enkele ingrijpende schoolverbouwingen, een scholenfusie. Raadpleeg mijn LinkedIn-profiel (klik hier) voor meer informatie.
Belangrijke drijvende kracht bij alle keuzes is mijn enthousiasme, vakkennis, empathie en nieuwsgierigheid. Ik raak er steeds meer van overtuigd, dat mensen zich het beste ontwikkelen op basis van hun sterke eigenschappen. Vaak lukt dat prima zonder hulp, soms kan een “spiegel” waardevol zijn. Die “spiegel” kan ik voor je zijn.

Sinds 2010 heb ik mij verder bekwaamd in het coachen van mensen in persoonlijke of zakelijke veranderingstrajecten. Met diverse opleidingen (o.a. Human Dynamics) en mijn ervaring als bagage durf ik het aan om samen met jou na te denken over hoe je iets anders of beter kunt doen.

Dat je nu op deze site rondneust geeft aan, dat je misschien óók iets wil veranderen: je hoeft immers niet “ziek” te zijn om “beter” te worden! Jij bepaalt het doel, samen kiezen we goede wegwijzers. De rit is duidelijk, controleerbaar en succesvol. Het zal mij een genoegen zijn jouw doel samen te bereiken.